pagina-inhoud pagina-inhoud modelfotografie

 

model-shoot

model-shoot

Modelfotografie:

Model:
Je wilt graag fotomodel worden of je wil gewoon een mooie serie portretfoto’s van jezelf laten maken. Als je fotomodel wilt worden, dan heb je dus een professionele portfolio nodig waar jij als toekomstig fotomodel goed naar voren komt. Met zo’n portfolio vergroot jij je kans om op te vallen bij een goed modellenbureau. Zo’n fotoshoot duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Meestal doe ik de shoot op een buitenlocatie, omdat je dan meer mogelijkheden hebt, maar aangezien ik ook in het bezit ben van een mobiele studio kan ik de fotoshoot ook bij je thuis maken. Wil je hebben dat er een vriend of vriendin bij de shoot aanwezig is, dat is geen probleem, meestal nog leuk ook.
Als de shoot klaar is wat dan?
Als we klaar zijn met de fotoshoot dan ga ik de foto’s selecteren, welke wel en welke niet. De foto’s die over zijn gebleven van de serie ga ik bewerken op uitsnede, contrast en scherpte. Puistjes en kleine oneffenheden worden ook weggewerkt en daarbij zet ik diverse foto’s om in zwart/wit en sepia. Alle foto’s zet ik dan op een afgeschermde website zodat jij alleen met de code die je van mij hebt gekregen de foto’s kan bekijken en eventueel kan bestellen.
Fotoshoot tips:
1. Neem een tweede of derde kledingsetje mee voor de afwisseling. 2. Laat kledingstijl en kleurtinten bij elkaar passen. 3. Denk ook aan een mobiele telefoon of portemonnee in de broekzak dat is geen goed idee. 4. Als je zelf de make-up verzorgt, doe niet te veel erop en zorg ervoor dat je niet gaat glimmen. 5. Denk aan sieraden, dat kan het net even afmaken. 6. Verzorgde nagels. 7. Voor zwart/wit of sepia-foto is een vale spijkerbroek altijd goed. 8. Neem niet te veel witte kleding mee.

Hier is een voorbeeld van een fotopresentatie modellen fotoshoot slideshow.

Klik hier op de foto om de fotoshoot slideshow te starten.

  Voor informatie of een afspraak kunt u mij bellen op tel. 0316-267186 of 06-23008999.

  Algemene voorwaarde
  Op al mijn werk zit © Fotografie Arthur van Leeuwen.

  Zon en feestdagen 150% toeslag.                                                                                                                                                        Omhoog

  Mode / Fashion fotograaf:

  Ga naar portret

  %d bloggers liken dit: