pagina-inhoud pagina-inhoud Fotograaf Arthur van Leeuwen Portretfotografie | Fotografie Arthur van Leeuwen- Duiven-Zevenaar

Portretfotografie

Portret, familiefoto en groepsfotografie:

 

Portret-fotograaf

portretfotografie | Fotografie Arthur van Leeuwen, Duiven

Portretfotografie | Fotografie Arthur van Leeuwen, Duiven

Portret, familiefoto en groepsfotografie

Je wild een mooi portretfoto hebben van je zelf of van je familie. Ik maak de portretfoto(‘s) het liefst op een buiten locatie als het weer dat toelaat, maar ik kan natuurlijk ook bij de jullie thuis de portretfoto’s maken met mijn mobiele studio. Een mobiele studio heeft groot voordeel omdat het bij jullie thuis is, dus in je eigen vertrouwde omgeving wordt gefotografeerd.
Hoe te werk:
De fotoshoot duurt ongeveer een 1 tot 1/5 uur. Ik maak de groepsfoto in verschillende pose, daarna even iedereen apart en dan de stellen bij elkaar zodat iedereen er goed op staat. Tijdens de fotoshoot is er ook genoeg tijd om van kleding te verwisselen als je dat wilt. Als de shoot is klaar is wordt er ook betaal.
Afhandeling:
De foto worden gecontroleerd op contrast, uitsnede en helderheid. Eventuele kleine correcties zoals bijvoorbeeld puistjes, wondjes worden weggewerkt. De foto’s worden dan op een beveiligde website gezet waar jullie de code van krijgen, deze code kan je altijd aan je familie of vrienden geven, zodat hun ook kunnen kijken. Op deze site kan je ook meteen foto’s bestellen in alle formaten en diverse materialen, zoals fotopapier, canvas, aluminium, houd, dibond, forex, acrylglas en zelfs T-shirts, bekers en meer. Ook kan je de digitale bestanden kopen op deze site.

Klik op foto om hem te vergroten.

Portretshoot TIP:

 

  • Laat kledingstijl en kleurtinten bij elkaar passen voor een goede groepsfoto, stem je kleding af op de andere deelnemers.

  • Vermijd drukke prints of te felle kleuren om te voorkomen dat iemand teveel “uit de foto springt”.

  • Is het niet zo warm buiten kies dan voor een mooie trui of vest.

 

Denk ook aan een mobiele telefoon of portemonnee in de broekzak dat is geen goed idee.

Voor informatie of een afspraak kunt u mij bellen op tel. 0316-267186 of 06-23008999.


Op al mijn werk zit © copyright Fotografie Arthur van Leeuwen.

Deze foto’s zijn bedoeld voor je privégebruik. Voor commercieel gebruik is toestemming van de fotograaf vereist. Wil je foto’s gebruiken voor plaatsing op websites, magazines of iets dergelijks? Dit kan tegen een passende vergoeding met bronvermelding. Neem hiervoor contact met mij op.

Algemene voorwaarden

Omhoog